Copyright © Henk Filippo 2013. Ontwerp en webdesign Henk Filippo | All rights reserved

                       UwCampergids.nlBezoek mijn website met outdoor-reizen:

Zeekajakken

Langlaufen

Bergwandelen

Copyright © Henk Filippo 2013. Ontwerp en webdesign Henk Filippo | All rights reserved

                       UwCampergids.nl

Abruzzenreizen 2015 - 2014

In 2015 is voor de tweede keer een sportieve camperreis met wandelingen en excursies georganiseerd naar de Apennijnen, het gebergte in het hart van Italië. Bekijk ook het verslag van de reis uit 2014 (klik op de onderstaande links).

Deelnemers Hilko en Ineke van Burum schrijven: “Een heel afwisselende camperreis met wandelingen door bloemrijke velden, over besneeuwde bergtoppen, door karakteristieke dorpjes en door diepe kloven.”

Fred en Evelien Kamphuis huurden voor deze reis een nieuwe VW-California camper bij het Camper Centrum Nederland in Amersfoort en waren zeer enthousiast over hun huurcamper. Lees hier Fred’s uitgebreide relaas.

Camperreis Abruzzen

camperreis 2015 Abruzzen, Italië

herhaald: 20 juni t/m 3 juli 2015 Abruzzen - Italië

14 daagse  camperreis met wandelingen


Genieten van natuur en cultuur in de Abruzzen, het groene hart van Italië”


Onder leiding van Henk Filippo, auteur van de Dominicusgids ‘Wandelen in de Apennijnen’ kunt u voor de 2e keer mee met een sportieve reis met wandeltochten en excursies door de Abruzzen, de bergachtige regio in het hart van Italië.

Camperreis Abruzzen

reisverslag 2014 Abruzzen

Lees hier het uitgebreide reisverslag van de sportieve reis die Henk Filippo maakte met 11 enthousiaste camperaars / wandelaars.

Verslag Abruzzen 2014