Copyright © Henk Filippo 2013. Ontwerp en webdesign Henk Filippo | All rights reserved

                       UwCampergids.nlBezoek mijn website met outdoor-reizen:

Zeekajakken

Langlaufen

Bergwandelen

Henk Filippo schreef reisgidsen en wandelgidsen over Noorwegen, Noord-Scandinavië, Finland, de Italiaanse Alpen, de Apennijnen, de Franse Alpen, de Jura, het Zwarte Woud, Chili en Patagonië & Vuurland.

Daarnaast schreef hij voor ANWB-Media een aantal publicaties op het gebied van toerisme en recreatie.

Kijk hier voor een overzicht van zijn reis- en wandelgidsen.


‘UwCampergids.nl’ is de website van Henk Filippo.

Henk Filippo (1960) studeerde Fysische Geografie en volgde een fotografie-opleiding. Hij organiseert outdoor- en camperreizen en werkt als reisleider, auteur en redacteur.

Henk heeft veel ervaring als ontwikkelaar van toeristische reizen, fiets- en wandelroutes en werkte mee aan het totstandkomen van diverse wandel- en fietsnetwerken.


outdoor sporten

Henk is ervaren wandelaar en alpinist en ondernam talloze bergtochten. De laatste jaren richt hij zich vooral op wandelen in Noorwegen en Italië.

Al meer dan 25 jaar leidt hij langlauftochten in Scandinavië en diverse Europese middelgebergten. Zijn nieuwste passie is zeekajakken, een buitensport die hij ook in Nederland kan beoefenen!

Op de website www.henkfilippo.nl leest u alles over zijn kajak- en langlaufreizen.

camperaar

boeken en reisgidsen

Henk reist samen met zijn partner Hanna al vele jaren regelmatig met een kleine maar trouwe VW California-camper door Europa. “We hebben al heel wat kilometers afgelegd tussen Noordkaap en Zuid-Italie. Maar natuurlijk gebruiken we onze bus ook erg veel voor korte weekendjes er tussen uit, bij voorkeur ergens niet al te ver weg in Duitsland.”

‘Omdat we houden van gebieden als de Noorse fjorden of de Italiaanse bergen zijn we erg tevreden over onze kleine buscamper, die alle weggetjes met gemak neemt en door smalle steegjes manoeuvreert als een gewone auto.  Natuurlijk dromen we ook stiekem wel eens van een grotere camper…

over Henk Filippo

Onderweg naar de Noordkaap; de berg Reinebringen in de Lofoten.

Henk, est-ce-que tu prépare un expédition en ce moment?

Non, en ce moment je prépare du thé!


(Henk, bereid je een expeditie voor op dit moment? Nee, op dit moment bereid ik thee!)                       Foto: Edwin de Boer

Contact:

0031-(0)6-33716814